acropolis

Tjoo!

Dagen började med att jag blev väckt klockan tolv och gick ut med Leo. Sen när jag kom hem åkte jag och växlade pengar sen cykla jag till tuna och köpte en bikini, sen kom även mamma till tuna och hon köpte skorm trosor och strumpor till mig och tog ut pengar till Ö-vik. Sen cyklade vi hem och fixade oss för mamma och pappa hade en överaskning till oss. Cyklade hemifrån halv sju, och anlände till målet efter ett tag; Acropolis. Mums var det! Tack mamma och pappa. Dom kommer nog sakna mig i tio dagar nu, var nog därför, hahah.

Mmm. Så nu sitter jag här, mätt som en giraff och skriver det här. Brå dag må jag säga!

Imorn bär det av till Örnsköldsvik, wihoo! Hinner kanske slänga in ett inlägg imorn innan jag åker, men om inte:
Ha det bra alla här hemma, sakna mig inte allt för mycket och terra mig inte med sms, ska umgås med älskling är det tänkt! Men visst får ni smsa om ni verkligen vill. Kommer förmodligen att svara. PUSSS!





Rest in peace

Michael Jackson 29/8-58 - 26/6-09



Rest in peace

sommarkväll

Sitter här och har lite tråkigt
Funderar på om jag ska bada
27 grader i poolen
Jag får fundera lite till

Lagt märke till min nya header föresten?
Om inte, gör det!
Ha det bra!




sova? överskattat? nej!

Hejsan hoppsan! Kom nyss in med Leo efter en helvetespromenad. Är sjukt trött! Har sovit typ 45 minuter i natt.

Mmm. Igår kväll ringde Eric och frågade om jag ville komma till Johan och bada och grilla. Så pappa var en ängel och skjutasade ut mig till Johan. När jag kom dit var Eric, Rikard och Emma redan där. Senare kom Alinn, Annika och Linnea. Vi grillade korv och mashmallows och hade det trevligt. Sedan badade vi, jätteskönt i vattnet. Typ 28 grader och det var helt kallt i luften så det var ljuvligt att komma i vattnet. Sedan gick vi in och kollade på en sugfilm ( Harold & Kumar ). Kollade inte ens på hela, så dålig var den. Typ då åkte Linnea hem och vi bäddade upp i Johans vardagsrum.
Sedan satte vi på en ny film ( Pineaple express ), den var i alla fall bättre än den förra. Sjuk film egentligen, men man skratte i alla fall! Sedan somnade vissa men inte jag. När klockan var typ fem fick någon den brillianta idén att sätta på filmen igen. Jag somnade efter drygt halva, då var klockan typ sju. Sedan sov dom flesta ett tag. Jag i ca 45 minuter sedan vaknade jag av att det var ganska tomt i vardagsrummet, bara jag, Rikard och Emma kvar. Dom andra satt och åt frulle så jag joinade dom. Så trött att jag nästan inte kkunde sitta upp. När vi satt och åt frukost kände jag att det sved i min kind på insidan.
Då kom jag på: Igårkväll när vi skulle gå och kolla hur varmt det var i poolen så hade jag min "mashmallowpinne" i munnen med den vassa sidan innåt, så gick jag in i grinden och stack mig! Skitont! Har nu en liten grop i min kind...  Efter frukost åkte jag, Eric, Rikard och Emma hem till sitt. När jag kom hem Somnade jag nästan på momangen. Jag gick in i vardagrummet och satte på datan och la den i knät, satte mig i soffan och höll verkligen på att slumra till. Varför hade jag satt på  datan? La mig ner i soffan och somnade på dirren. Vaknade halv ett av att mattis sa att jag skulle gå ut med Leo. Höll på att somna, idag är jag livsfarlig ii trafiken!

Mmm. Nu ska jag äta lunch och gå och packa kläder tills på lördag. Jobbigt!


§ finessenN

JOSEFINE HJÄRTA SOLEN !!

Hej här sitter jag i sommarvärmen! Sjukt varmt ute, helt seriöst. Sitter i bikini och svettas? Hahha men det är ju det sommaren går ut på?

Mmm. Idag har jag shteekt! Sjukt skönt. Vid lunchtid kom Bea och vi försökte fixa hennes blogg, gick inge vidare... Sen badade vi och solade lite grann. Sen åkte hon hem typ halv fem för hon skulle träna, då cyklade jag och mamma till Tuna för att köpa födelsedagspresent till Eric, nu är det kirrat! Träffade Anna och Erics mamma där, lite komiskt, hahah. Även dom köpte till Eric. A nu sitter jag i alla fall här hemma och väntar på att maten ska bli klar.

Gissa om jag längtar tills lördag?! :)

vi ( inte denna dag )

Vi ( inte denna dag )



 


sommar

Hej alla sommarälskare! Solen och värmen är äntligen här och jag älskar det! Livet flyter på bra just nu och på lördag följer jag med älskling och hans familj till Örnsköldsvik till hans farmor och farfar. Skoj som bara den! Blir att åka bil med Eric, Johanna och Joel, ca 7(?) timmar, hahah.

Mmm. För övrigt så fyller älskling år på måndag när vi är där uppe. Tror det kommer bli massa kul där.

Idag då? Jo, jag har legat ute och solat i två och en en halv timmar. Sköönt, men vill inte bränna mig så tror jag ska kola ner lite på solandet för idag.

Igår då? A, vaknde sent, solade, sen kom älskling hit och vi åt glass ute i sommarvärmen, sen åkte vi hem till han och instalerade The sims 3 på hans data. Sen spelade vi fotboll ett tag med Rikard, Gustav och Anton, kulkul.

Mmm. Men nu ska jag äta lunch för jag är vrålhungrig!

§ finessenN

ERIC

VILL BARA SÄGA ATT ERIC ÄR BÄST
OCH JAG ÄLSKAR HAN MEST AV ALLT!
RÖR NI-DÖR NI! 
glöm inte det


Regn suger

Hejsan hoppsan allihoppa!

Kom nyss in med Leo och både jag och han är dyngsura. Fy vad jag är trött på regn just. Varje dag regnar det ju nu för tiden. Sug! När man var litren var alltid sommrarna varma och soliga, vad hände med det? Egentligen skulle jag gå ut och plocka en midsommarbukett idag men palla om det bara öser ner. Det finns ju en dag imorn också!

Mmm. Igår kväll kom Amanda till mig och inte långt efter Beatrice, Rikard och Johan. Vi hoppae studdsmatta, spelade fotboll och sedan spelade vi även The sims 3, hihih! Dom blev ju inte så lika oss men de duger. Huset kirrar jag snart! Amanda sov kvar och vi somnade väl typ tre någon gång skulle jag tro. Johan och Rikard åkte hem kvart över tolv-halv ett tror jag. Kul kväll i varje fall, trivs sjukt bra med er!

"Jag" & "Johan" gör fula miner till varandra:

§ finessenN

chill

Har vart dålig på att uppdatera men jag har haft annat för mig. Sommarlovet är ju inte till för att bara sitta och häcka framför datorn. Man ska ju vara ute i det fina vädret, om det kommer något fint väder någon gång.
Idag är det onsdag och igår var det säsongsavslutning på desprate. Otroligt dåligt slut tycker jag. Nu måste man vänta tills i höst för resten. Aja, idag har vart en chilldag framför min nya dator, otroligt sköönt. Men lite dåligt samvete har jag allt för att jag sitter inne när solen skiner. Ska nog gå ut med leo på framsidan efter maten. Så himmla skönt att ligga i gräset ska ni bara veta! Och snart är det midsommar allihoppa! På fredag rättare sagt. Skojskoj! Blir förmodligen att vara med älskling så som det är sagt. 

Mmm. Men nu ska jag kila iväg och hjälpa mamma packa upp maten hon och pappa vart och handlat. Puss!

§ finessenN 

sommar, sommar och sol (eller?)

Dagen började med att man vaknade hos beatrice klockan halv elva. Väldigt trött var man då eftersom att vi somnade runt halv fyra. Sjukt kul vi hade, " Huvudvärk frågevärk? " hahaha!  Vi gick upp och åt frulle sen skulle jag hem nästan direkt för jag skulle till mormor och Bea skulle ner på stan och dela ut flygblad. Åt hos mormor med kusinerna och sen bar det av hemmåt igen. Nu sitter jag här och ska snart äta kvällsmat, sen bär det av att hämta Fella och åka hem till Joel på " klassfest " Mmm. Vi får se hur kul det blir, hoppas ju på det bästa! Men regnet bara öser ner ...
Nu ropar mamsen att jag ska komma och äta! See you later aligator!

§ finessenN

Torsdag

Idag vaknade jag med älskling bredvid mig. Han kom igår kväll halv tio ungefär. Tittade mest på tv sen slumrade vi skapligt. Vaknade runt elva, åt frulle och sen blev det chill makrill. Skön dag må jag säga, Thih. Men lite synd var det allt att det var grått i stort sett hela dagen sen kom solen fram precis innan den skulle gå ner. Ser ut att dra ihop sig till regn igen då. Suuug.

Har fått reda på att det tydligen blir en sista klassfest på lördag. Blir att ta ett sista farväl till klass 9D då. Bästa klassen genom tiderna; Emma Jansson, John Löjdkvist, Anton Andersson, Rikard Bird, Julia Laildla, Emelie Hellberg, Johan Hronek, Emma Ahlenius, Pontus Skoog, Maria Nilsson, Johanna Sulin, Linnea Carsemark, Adam Larsson, Emelie Öhrnell, Leila Geljana, Elisabeth Lundgren, Cecilia Larsson, Ronja Höglund, Jennifer Bärgård, Annika Nystedt, Rebecka Löfgren, Nathalie Löfgren, Felicia Bernhardsson, Nathalie Nordström, Emelie Almenius, Eric Byström, Joel Gustafsson, Anton Lindskog, Sami Tuominen, Josefine Andersson.

Kärlek till gossip girl (boken ) idag, grymt bra!






§ finessenN



avslutning














hej alla

Ska börja blogga istället tror jag.
Har tröttnat på bilddagboken lite grann.

Mmm. Igår var det skolavslutning då. Sorgligt att lämna klassen men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte längtar till gymnasiet. Sjukt kul kommer det bli, hoppas jag!

9D, bästa klassen helt klart. Glömmer er aldrig, aldrig!

Igår efter allt gråt blev det hem och fixa och dona till kvällen då Eric, Johan, Rikard, Gustav, Beatrice och Amanda kom till mig. Vi åt mat, kollade desperate och hade allmänt trevligt. Bra kväll med er älskvärda!

( Bilder från dagen kommer )

RSS 2.0