Månday

Toodeloo!

Sitter och dricker varm choklad och kollar på extramaterealen på Desperate Housewives säsong tre. Har kollat klart på den nu och är i stort behov av fyran. Men den får nog vänta lite. Måste betala mamma och pappa för trean först ... I alla fall, om det är någon som vet eller ser säsong fyra för ett bra pris någonstans, säg det till mig så är du söt :)

Idag i skolan har vi börjat ha lektioner. Först matte, då fick vi bara böcker och så. Sen hade vi svenska och då hade vi intervjuver. Sen hade vi bild och på hade vi bara en kort genomgång sen lunch. Åkte hem på lunchen för vi hade så lång håltimme. Idrottsläraren var sjuk så det var därför. Cyklade som sagt hem och kollade på desperate och myste med Leo. Sen blev det tillbaka för att ha engelska. Fick läxa tills imorn men glömde den hemma. Bra start Fina, ja jag jeet! Ska ju bara berätta lite om My på engelska. Kan ju improvisera om inte annat ;)

Sen slutade vi för att våran datakunskapslärare kom inte. Vi hörs!



Hoppa inte så högt på era trampoliner
Ni skrämmer mina kaniner                 

sniglar är blääk

HEJ ALLA GLADA FILURER!

Skönt med helg! Har inte skrivit på ett  tag men här kommer lite uppdatering vad som hänt i mitt liv på senaste tiden.

Igår var jag och hälsade på min praktikplats för första gången. Det verkade bra och jag tror jag kommer att trivas där. Klockan halv tre tog jag bussen ner på stan sen vidare hem.
Väl hemma tog jag det lugnt sen kom älskling till mig och vi bastade och myste. Sen åkte vi buss hem till han och hämtade pengar sen var Erics pappa en ängel och skjutsade oss till Åsen där vi åt och kollade på rasten.
Sen gick vi hem, det tog ett tag och vi såg massa maskar och sniglar. Blääk! Fast jag får så otroliga skuldkänslor om jag råkar kliva på ett djur så älskling fick bära mig sista biten hem. Han är allt för underbar och ställer upp på alla möjliga och omöjliga grejer jag kommer upp med.
 När vi kom in till älsling placerade vi oss i sängen och kollade på någon film sen somnade vi hyfsat tidigt. 
Morgonen därpå vaknade vi av att vi hörde Erics pappa lägga golv vägg i vägg. Snyggt!
Blev frulle sen gick vi hem till mig och älskling tog moppen hem som han lämnat kvar hos mig. Sedan dess har jag bara tagit det lugnt och så.
Kollade nyss på film med familjen Män som hatar kvinnor. Myckte bra och mycket sorglig film. Verkligen starka känslor som väktes när man såg den. För er som inte sett den, rekomenderas.

Nu orkar jag inte skriva så mycket mer. Ska nog sätta igång Desperate. Någon mer än jag som är fövånad över att jag inte är klar med trean än? Har vart mycket älskling på sinstone, vilket absolut är dundermysigt! Men nu ska jag kolla på ett par avsnitt innan jag somnar in så sött och fint. 

BTW; mysigtmysigt med älskling! HJÄRTA


en kär vän till oss



Galet & Glatt

Hej igen! Sdan sist har det hänt en del. Bakade en kaka som sagt men det bev en vanlig sockerkaka. Vi hade ingen citron hemma. Men det gjorde inget, den blev bra i alla fall och uppskattades av familjen! :)

Sen kom Bea förbi när hon hade slutat och vi flamsade lite. Spelade in grymt bra videos eller hur Eric? Bättre en orginalet var en lysande recension! :)

" Åå Backstreet - bajs! " Hahah, ibland är du allt för kul, som idag till exempel. Du betyder gumman! HJÄRTA





 

så här blir det när vi släpper loss - döm oss inte

Torsdag

Hejhej!

Idag fick vi sluta klockan 11 efter att vi träffat våra handledare. Är nöjd med min. Hon verkar  bra och imorn ska jag hälsa på för första gången. Själva praktiken börjar dock på onsdag men ändå,  kul! :)

Jag funderar på om jag ska baka något till familjen så dom blir lite glada. En citronkaka eller så. Det ska jag ta och göra :)

Skriver kanske senare ikväll (:


Ät inte upp mina praliner             
Jag sparar dom åt mina kaniner


Tokkär

Hej alla underbara människor! När jag skriver det här sitter jag och tänker på den underbaraste kille jag vet. Min Eric Byström! Den perfekta pojkvännen som bara är min :) HJÄRTA

Vad gör jag just nu då? Dricker cappuccino och pratar med människor på msn. I skolan imorn ska vi träffa våra handledare. Jag har ju föresten glömt att säga vart jag ska praktisera. En förskola i Torshälla blev det. Villekullas föskola till och med. Det blir nog bra. Ska arbeta med barn i ålder 1-5 :)

Idag i skolan hade vi mesthaft genomgångar och lära-känna-övningar. Kan alla namn i klassen nu. Stolt! :) 

Men orkar inte skriva mer nu men varför inte lägga in en bild på den underbaraste människa på denna jord?


Frukost

Godmorgon!

Förmodar  att ni är i skolan när jag skriver det här men det är inte jag. Jag sitter och äter frukost och är nervös inför idag. Får veta praktikplatserna! Var egentligen bara det jag ville säga :)




Idag slipper du mockasiner  
Du får låna mina kaniner               

HLR

Hejsan Hejsan!

Har inte orken att skriva så mycket idag så ni vet. Idag i skolan hade vi HLR ( Hjärt-Lugn-räddning ) hela dagen. Lärde mig mycket, så om det händer något kan ni bara hoppas att jag är i närheten och kan rädda er. Sen efter kursen cyklade jag hem till älskling. Åt mellis, satt vid datan, köpte gods och gick en promenix och klappa katter. Sen cyklade jag hem typ klockan sju och åt. Och nu kom jag typ nyss in med Leo, sweetie. Ska ta det lugnt nu ikväll med tv-tittande och prat med pälskling. Looooooooove you! :)

Har föresten sovmorgon imorgon. Till klockan tio!

Föresten igen, imorgon får vi veta våra praktikplatser! :)


Lägg märke till Erics söta inlägg strax här under! HJÄRTA




Inga sura miner                   
här kommer jossans kaniner

Josefine

Josefine har precis åkt och det är eric som skriver!

 Ville bara säga att jag älskar henne mest av allt (: 
Puss på dig! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<33<33

Helgen - Oh I love it!

Hej Blooooog!

Sitter här med Beatrice. Har inte blivit av att blogga igår eller tidigare idag. Har vart med älskling hela helgen. Han sov hos mig fredag-lördag-söndag. Bastu, chokladbollar och hela rubbet. Myss! :)

Sen idag så cyklade jag, Bea och Eric till slagstaglass. Mumma! :)

Orkar knappt skriva något, men uppskattas att ni läser. Fortsätt med det! 
 
Desperate ikväll btw! Wihoo! :)



James Denton - Mike Delfino


Puss

Gemenskap

Hejsan!

Här sitter jag och smuttar på cappuccino och längtar efter Eric. Kom hem från min andra skoldag idag för ca 45 minuter sedan. Skulle ha slutat tre men slutade halv två istället.  Me like! :) 

 Det var helt okej i skolan. Idag byggde dagen på ordet GEMENSKAP. Att skapa gemenskap och lära känna varandra bättre. Så vi BO:are lekte/tävlade tillsammans med BF:arna. Vet dock inte vilka som vann. Inte vi i alla fall. Vi var sämst! Trodde att Rinnman skulle vara större men så stort var det inte. Hittar ganska så bra nu.

Föresten! Idag kom desperate. Sitter och suktar efter att få kolla men måste vänta på älskling. Han är på väg hit men fick punka så då måste jag vänta ännu längre! Blir att kolla hela natten med han. Myys! Hoppas han skyndar sig. Nej nu ska jag drick upp min cappuccino och läsa baksidan på desperate.

Ha det bra alla :)

Pusss


Rinnman

Hej alla skolpigga människor!

Kan medela att jag kom hem från min första skoldag på Rinnman för ett tag sedan. Slutade typ 20 över tolv. Trodde att vi skulle sluta betydligt tidigare men det är som det är. Och Eric börjar klockan ett och slutar fyra. Tråkigt! Vad ska jag göra tills det då? Hmm funderar på att sola. Är ju grymt fint väder ute. Ganska typiskt att sommarvädret kommer när skolan börjar. Men kan bara säga: längtar tills det drar igång på riktigt.

¤ Måndagar - vanlig skola

¤ Tisdagar - vanlig skola

¤ Varannan onsdag - vanlig skola ( annars förskola på förmidagen )

¤ Torsdagar - Förskola hela dagen + spanska

¤ Fredagar - Förskola hela dagen

Nöjd? JA! :)

Och för de som sa att SMBO är en ig-linje där bara människor med strax över 50 poäng går, ni kan ha rätt. Vissa är ju mindre begåvade men så ni vet, jag är inte en av de! Jag slutade Stålfors med 230 poäng, så kom lugnt in. Tråkigt att SMBO blir sedd som en ig-linje. Jag tar den på fult allvar och tänker göra mitt bästa! Jag behöver ju inte umgås med de slappa typerna. Tur att jag har Emma och Sofia (:

Pussss


 


Desperate Josefine

Go´ kväll!

Är det någon som kan vara en ängel och berätta hur man hittar webcameran på en bärbar dator med Windows Vista? Hittar den ingenstans. Hjälp uppskattas! :)

Har föresten bestämt mig för vad jag ska ha på mig imorn. Längtar men ändå inte...

Kan erkänna att jag har ganska tråkigt.  Önskar att Desperate kan ploppa ner i brevlådan precis nu. Ser fram emot att slå mig ner i sängen och sitta i 16 timmar och glo. Fast så lär det ju inte bli eftersom att det skolan drar igång imorn. Känns helt sjukt att börja gymnasiet. Jag är praktiskt taget vuxen nu och kan hoppa av skolan när jag vill! Fast det har jag inga planer på, oroa dig inte. Rinnman here I come!  Men i alla fall,  det stod 1-3 arbetsdagar och jag beställde igår. Hoppas dom rappar på på cdon så jag får den senast på fredag. Ohh I´m so desperate!



pusss

hej blogg! länge sedan

Hej allihopa!

Nu ska det bli ordning  och reda. Ska försöka blogga så ofta jag kan och orakar. Har helt enkelt inte haft tid eller tillräckligt med samvete för att sitta inne i sommar och blogga. Men nu går det ju alla tiders för jag är lite förkyld och sitter mer än gärna framför datorn. Har hänt mycket i sommar hörrni. Har i stort sett vart i hela södra Sverige med familjen + Öland. Innan dess var jag 10 dagar i Örnsköldsvik med älskling och hans familj. Sen har det blivit att vara grymt mycket med han annars med! Love you! Sen har jag bara tagit det lugnt och bara legat i solen och badat i poolen. Har dock inte vart en toppensommar enligt mig. Kunde ha vart bättre väder och lääääängre sommarlov. Imorn börjar vi ju skolan! Shit! Jag vill men ändå inte. Smbo ( barnomsorg ) för mig på Rinnman för de som inte visste. Lite nervös är jag allt, men inte så farligt. Har trots allt Emma Egersandi min klass.

Mmm. Vad händer annars då? Jojuste, har helt och hållet fastnat för Desperate Housewives. Har beställt tredje säsongen på cdon.com. Bara 249 kr + frakt. Inte så farligt tycker jag.  Nej nu håller jag på att hungra ihjäl. Ska äta frukost nu sen blir det ta det lugnt ett tag sen ska jag vara med älskling är det tänkt.

Företen! Tack för att ni är så underbara vänner Beatrice, Amanda, Rikard, Eric, Johan & Gustav! :)



Pussss

RSS 2.0